Workshop mozaiek in Zuid-Spanje

Mozaïek maken volgens de originele en moderne methoden, door de in Cómpeta wonende kunstenaars Moira Schepel en Irene Bertoni.

De cursus wordt gegeven voor beginners en gevorderden in het atelier van Moira, op 10 minuten lopen van het dorp. De serene omgeving heeft inspirerende uitzichten over de kust en de zee (op heldere dagen is zelfs Afrika 160 km verder te zien). In een week krijg je de gelegenheid om met deskundige persoonlijke begeleiding 2 complete mozaïeken te maken volgens de directe methode en de indirecte methode. Tevens krijgt je demonstratie en uitleg over de Ravenna dubbel indirecte methode.

Ver weg van het massa-toerisme ligt op een half uur van de kust en op slechts 1 uur rijden van vliegveld Malaga dit pittoreske witte dorp in de bergen. Je verblijft in een sfeervol gerestaureerd dorpshuis in het centrum van Cómpeta. Middenin een labyrint van straatjes vind je veel restaurants en tapas-bars. Naast een intensieve cursus waar je veel leert heb je hier een heerlijke vakantie.

De cursus wordt van maandag t/m vrijdag gegeven. U kunt aankomen op de zaterdag of zondag vóór de workshop en vertrekken op de zaterdag of zondag na afloop van de workshop.

De omgeving van Cómpeta nodigt ook uit tot wandelen. In een natuurgebied ter grootte van de halve provincie Utrecht hebben we 27 wandelingen uitgezet.

Spanje · Andalusië

Spanje Anders
Competa, Andalusië, Spanje
Telefoon: 0034 951 239 883
www.spanjeanders.nl
Data aanvang workshop:
Prijs cursus en verblijf:
€ 380